У Рівному виявили чотири вантажівки, запаковані фальсифікованою горілкою

12 Червня 2020, 14:03
900

У Рівному правоохоронці виявили партію фальсифікованого алкоголю.

Правоохоронці отримали оперативну інформацію про зберігання з метою продажу незаконно виготовленого алкоголю на території одного з підприємств Рівного. Про це інформують у пресслужбі прокуратури Рівненщини.

У зв’язку з загрозою приховування «фальсифікату» та з метою недопущення потрапляння його на ринок провели огляд території, в ході якого виявили та вилучили понад 10 тисяч пляшок горілки з марками акцизного податку, які мають ознаки підробки, а також чотири вантажні транспортні засоби, в яких вони вже були завантажені. 

За вказаним фактом внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочали досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 1 ст. 204 КК України. Процесуальне керівництво у ньому здійснюється прокуратурою області.

На даний час слідчий до суду скерував погоджене прокурором клопотання про накладення арешту на вилучену алкогольну продукцію та транспортні засоби, тривають першочергові слідчі дії, встановлюють осіб, причетні до вчинення злочину, вирішують питання про призначення судових експертиз.

Санкція статті передбачає штраф від п’яти до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів громадян.

Читайте також: Обвинувачений в півмільйонному хабарі зорянський сільський голова може поновитися на посаді

 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024