Комісія перевірятиме підприємців, які торгують на набережній в Світязі

18 Червня 2020, 18:30
957

Якщо підприємці, які торгують на набережній у Світязі, не дотримуватимуться санітарних вимог, районна комісія буде приймати рішення про припинення їхньої діяльності.

Про це йшлося під час позачергового засідання місцевої комісії техногенної безпеки та надзвичайних ситуацій Шацької райдержадміністрації, повідомляє пресслужба РДА.

Засідання комісії відбулося 16 червня під керівництвом заступника голови Шацької райдержадміністрації Володимира Самусєва та участь у якій взяли голова Шацької районної ради Сергій Карпук, в.о.начальника Шацького відділу поліції Любомльського відділу поліції ГУНП у Волинській області Василь Саковець, головна лікарка КНП «Шацька районна лікарня Шацької районної ради» Світлана Крецу, начальниця відділу державного нагляду за дотриманням вимог санітарного законодавства Шацького районного управління головного управління Дерпродспоживcлужби у Волинській області Тетяна Савош, члени комісії та запрошені приватні підприємці, які здійснюють господарську діяльність на набережній с.Світязь.

На порядку денному розглядалося питання здійснення господарювання на період дії карантину з дотриманням протиепідемічних заходів на території Шацького району.

Світлана Крецу та Тетяна Савош зазначили, що в районі спостерігається різке зростання захворюваності на ГРВІ та пневмонію, що спричиняє погіршення епідемічної ситуації на території району.

Читайте також: Красені-лебеді та прозора вода: Гряда на початку відпочинкового сезону

В результаті засідання, аби запобігти поширенню на території району інфекційного захворювання, а також з метою дотримання правил карантину, комісія прийняла рішення продовжити комісійні обстеження щодо дотримання підприємцями протиепідемічних заходів під час надання послуг населенню відповідно до постанов Головного державного санітарного лікаря України та розпоряджень керівника робіт з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру регіонального рівня пов’язаної із поширенням коронавірусної хвороби COVID-19 на території Волинської області.

Якщо під час обстеження будуть виявлені порушення та будуть зафіксовані недотримання підприємцями протиепідемічних заходів, на наступному засіданні місцевої комісії ТЕБ та НС райдержадміністрації буде прийматись рішення про припинення надання послуг населенню приватними підприємцями.




 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024