На ринках Луцька фіксують найбільше порушень карантинних вимог

22 Червня 2020, 18:15
Ринок 777
Ринок

Працівники Держпродспоживслужби разом із правоохоронцями під час вихідних посилено перевіряли усі ринки, які працюють на території міста Луцька. У порівнянні з минулими тижнями ситуація покращилася, але все ж виявили порушення карантинних обмежень.

Про це йшлося під час онлайн-засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки, пишуть на сайті Луцькради.

Зокрема, це стосується несанкціонованої торгівлі поблизу Завокзального і Центрального ринків. Також деякі порушення зафіксували у громадському транспорті, але загалом водії слідкують за кількістю пасажирів у салонах транспорту, аби не було скупчення пасажирів.

Продовжують перевіряти місця на дотримання вимог карантину. На постійній основі проводять профілактичні заходи у зв’язку зі збільшенням кількості хворих, а також відстежують контактних осіб та тих, хто перебуває на самоізоляції.

Працівники департаменту муніципальної варти здійснювали перевірку закладів громадського харчування, яким сьогодні дозволено розміщувати відвідувачів лише на літніх майданчиках на відкритому просторі та роботу в режимі доставки. Також вихідними вони обстежували громадський транспорт та ринки. Знову ж найбільше порушень було виявлено на ринку «Центральний».

На сьогодні робота транспорту проходить в штатному режимі. Містом курсує 32 тролейбуси, 141 автобус. Збільшення пасажиропотоку у порівнянні з попередніми тижнями поки не спостерігається.

Також у місті продовжують працювати дитячі садочки із дотриманням усіх вимог карантину.

Читайте також: Луцьким випускникам блокуватимуть е-квитки

Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024