Чи запрацюють бази відпочинку на Світязі

23 Червня 2020, 10:36
1033

На центральному пляжі в селі Світязь цими вихідними вже було багато відпочивальників. Але через карантин бази відпочинку на Волині не можуть приймати людей.

Але засмагати та плавати в озері можна, розповів Суспільному керівник обласного відділу туризму Станіслав Ольшевський, йдеться в сюжеті Суспілье.Волинь.

«Якщо в області немає послаблення карантинних норм, то бази відпочинку і заклади розміщення не повинні працювати. Хоча, дозволяється відпочинок на пляжах, в громадських місцях за умов дотримання дистанції та інших санітарних норм», – розповів Станіслав Ольшевський.

Зі слів, начальника відділу туризму ОДА, цього року на Волині очікують збільшення кількості туристів, через закриті кордони до інших країн та курортів.

Адміністраторка готелю одного з відпочинкових комплексів Ольга Гірук розповіла, що ціни зросли на 10%. Комплекс, де працює жінка теж нині зачинений для туристів.

«Ми готові прийняти всіх, але це буде залежати від умов карантину, як в державі, так і нашому регіоні. Від цього буде залежати як заселеність, так і відвідуваність закладу в цілому», – каже жінка.

Директорка туристичної агенції Ірина Савіцька розповідає: через карантин сфера туристичних послуг зазнала збитків. З її слів, постійні клієнти сумніваються, чи варто купувати путівки за кордон. Перевагу зараз надають українським курортам.

Читайте також: Початок сезону: як змінилася світязька набережна

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024