Ремонт Луківської школи на Турійщині наближається до завершення

05 Липня 2020, 08:00
1654

Добудова нових приміщень опорної школи селища Луків наближається до завершення.

Про це інформує Турійська районна державна адміністрація.

В рамках програми «Велике будівництво» у 2018 році розпочали добудову навчальних приміщень в КОЗ «Луківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-ліцей і орієнтовний термін завершення 1 вересня 2020 року.


Голова районної державної адміністрації Ольга Черен спільно з головою районної ради Сергієм Власюком, Луківським селищним головою Анатолієм Климуком, директором КОЗ «Луківська ЗОШ І-ІІІ ступенів-ліцей» Романом Максимуком, 1 липня оглянули хід проведених ремонтних робіт нового будівництва навчальних приміщень в комунальному опорному закладі «Луківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-ліцей».

На сьогодні добудова навчальних приміщень в комунальному опорному закладі «Луківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-ліцей» знаходиться на стадії готовності 80 відсотків.


Директор школи Роман Максимук зазначив, що однією з найголовніших проблем цієї громади – відсутність належних умов навчання школярів місцевої школи, яка є опорним закладом. А саме те, що навчальний корпус початкової ланки знаходиться на значній відстані від головного корпусу і перебуває в аварійному стані, в чому і є багато незручностей, як для вчителів, так і для учнів.

Читайте також: Як нині виглядає Луківська опорна школа. ФОТО



А також у школі відсутній спортивний зал для проведення уроків фізичної культури. Ми вже маємо надію, що новий навчальний рік розпочнеться для 450 учнів у новобудові, куди буде переведена молодша ланка освіти 1-4 класи.

«Наша школа є гордістю Луківської громади. Нині за програмою доріг комунальної власності нами будується дорога по вулиці Лящука від школи до вулиці Тараса Шевченка з облаштованими тротуарами, пішохідними доріжками, зонами переходу для незрячих людей. Загальна вартість будівництва - 1 мільйон 493 тисячі гривень. Співфінасування громади – 500 тисяч гривень, а мільйон – державні кошти» –– зазначив голова Луківської об’єднаної територіальної громади Анатолій Климук.

Загальна кошторисна вартість об’єкту – 27 мільйонів 726 тисяч гривень. Площа будівлі складає 2 800 квадратних метрів, розрахована на 11 класів, з них – один фізики і один хімії.


Читайте також: Луківська школа на фотопазлі: зберіть картинкуЯк ремонтують Луківську опорну школу. ФОТО

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024