Перший SPAR на селі: у Світязі відкрили магазин відомої мережі

03 Липня 2020, 15:16
6188

У День молоді, 29 червня, у селі Світязь відбулося відкриття нового магазину мережі SPAR.

За адресою вулиця Жовтнева, 109а відкрили заклад формату SPAR Express, який разом зі складом займає площу 120 квадратних метрів. У магазині працює дві каси і згодом планують облаштувати традиційний для мережі відділ Food to Go. 

Валентина Корницька, кураторка з відкриття супермаркетів мережі SPAR, розповіла, що в день відкриття магазину у Світязі був справжній ажіотаж.

«У день відкриття в нас було дуже багато гостей, що надзвичайно приємно. Отже, магазин матиме попит. Ми представляємо міжнародну мережу і, відповідно, у нашому закладі запроваджено європейські стандарти обслуговування та індивідуальний підхід до кожного клієнта, яких ми дотримуватимемось у наші щоденній роботі.» – зазначила кураторка.

За словами Валентини Корницької, асортимент закладу згодом поповнять імпортними винами, а вже 2 липня приїхали імпортні сири різних сортів. З наступного тижня в магазині з’явиться відділ кулінарії з кухарем на чолі, де буде широкий вибір готових страв, як-от: салати, гарніри, м’ясо на грилі. У відділі Food to Go можна буде придбати хот-доги, італійські паніні, домашню випічку та різні напої.

«Відкриваючи цей магазин ми розуміли, що він розташований у одному із наймальовничіших місць України і  повинен достойно його представляти», –  зазначив директор світязького SPAR Валентин Шумік.





Сьогодні SPAR – одна з найбільших у світі мереж супермаркетів та гіпермаркетів, що складається з понад 13 300 магазинів, які діють у 48 країнах світу.

В Україні мережа розвивається за системою франчайзингу та пропонує чотири торгових формати: SPAR Express (магазини біля дому торговою площею до 200 кв.м), SPAR (супермаркети 200-800 кв.м), EUROSPAR (супермаркети 800-3000 кв.м), INTERSPAR (гіпермаркети понад 3000 кв.м).

Ключові цінності SPAR для покупців – це широкий асортимент якісних і свіжих товарів, європейські стандарти обслуговування, індивідуальний підхід до кожного клієнта, комфорт і затишок в кожному магазині.




Довідково:

SPAR Україна Корпорейшн

Історія SPAR розпочалася у 1932 році в Нідерландах. Нині SPAR – це найбільша у світі мережа маркетів, супермаркетів і гіпермаркетів. SPAR – це понад 13 300 магазинів, 87 років досвіду в 48 країнах на чотирьох континентах, в яких понад 200 000 співробітників забезпечують передовий сервіс щодня для 13,5 мільйонів покупців.

Із січня 2017 року SPAR розвивається і в Україні як один з бізнес напрямків діяльності Інвестиційної Групи VolWest Group, що має багаторічний досвід успішної реалізації різноманітних проєктів, зокрема та у галузі ритейлу в Україні.

Читайте також: Магазин для однієї людини: ритейлер SPAR почав розвивати новий формат

Фото Ірини КАБАНОВОЇ







 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024