На Любешівщині створюють мобільні групи контролю за використанням рослинних ресурсів

05 Липня 2020, 18:06
Заготівля чорниць 857
Заготівля чорниць

Обговорили заготівлю лісових ресурсів у Любешівському районі.

2 липня в Любешеві відбулося засідання районної постійної комісії з координації дій державних органів, що здійснюють контроль за заготівлею другорядних лісових матеріалів. Про це інформує відділ правового забезпечення та з питань діяльності керівництва апарату Любешівської райдержадміністрації.

Розглянули питання щодо організації контролю за використанням природних рослинних ресурсів місцевого значення на території району в 2020 році, затвердження складу мобільних робочих груп, затвердження лімітів на заготівлю чорниці.

Комісія доручила лісовим господарствам району забезпечити оперативну видачу лісових квитків через «Центр надання адміністративних послуг» райдержадміністрації.

Очільниця Любешівської РДА Юлія Подерня-Масюк, яка головувала на засіданні, акцентувала увагу на співпраці з органами місцевого самоврядування, зокрема на необхідності визначити відповідальних осіб із членів відповідних сільських комісій для ведення щоденного обліку заготовлених у межах територіальних громад ягід та щодекадно передавати відомості районній комісії.

Також комісія вирішила створити мобільні групи для чіткого контролю, аби представники бізнесу, котрі закуповують чорницю, працювали прозоро, сплачуючи належні платежі до місцевих бюджетів.

Читайте також: Стартував ягідний сезон: любешівчанам нагадують про податки

Підписуйтеся на телеграм-канал Бізнес.Район та читайте щоденний дайджест ділових новин Волині

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024