Як у Луцькому районі розвивають б'юті-індустрію

08 Липня 2020, 15:07
Як у Боратині розвивають б'юті-індустрію 1280
Як у Боратині розвивають б'юті-індустрію

Нічим непримітна будівля на місці колишнього магазину у Боратині. Здавалося б, на перший погляд. Однак тут завжди гамірно та багатолюдно. Усе пояснює вивіска, яка промовисто заявляє – тут знаходиться «Майстерня краси».

Не зовсім типовий для сільської місцевості б’юті-заклад вже понад два роки функціонує у Боратині та користується шаленою популярністю серед мешканців громади. Про секрети краси, які розкривають тут та ризики «сільського гламуру» розповідає власниця Майстерні, жителька села Боратин Вікторія Галузій. Про це йдеться на сайті Боратинської громади.

«Як виникла ідея відкрити «Майстерню краси»? Все вийшло цілком закономірно, адже такого закладу дуже не вистачало у громаді. Звісно, у Боратині і раніше надавали перукарські послуги, деякі майстри працювали індивідуально. Але особисто мені хотілося чогось кардинально іншого – бездоганного сервісу, який би створював атмосферу відпочинку та релаксації.

Я вирішила зібрати в одному місці топових майстрів передусім для комфорту наших мешканців. Хотілося, щоб люди могли отримувати якісні послуги у своєму селі, а не їхали стригтися до міста, витрачаючи на це час і кошти», – розповідає Вікторія Галузій.

Переслідуючи благу ціль Вікторія ризикнула та наважилася відкрити власний салон краси у селі. Дівчина пригадує, що таке її рішення зустріли скептично та насторожено:

«Від цієї задумки мене відмовляли майже всі. Єдині люди, які підтримати мене – це чоловік і мама. Вони повірили у мене, а згодом переконалися, що моя ідея справді має право на життя. Друзі і знайомі, які вже мали власний бізнес говорили, мовляв, у селі ніхто не ходитиме на б’юті-процедури, а тому справа ця – безперспективна.

Коли мені казали, навіщо у Боратині відкривати салон краси, я відповідала, що кожна жінка хоче мати доступ до найкращих процедур та обслуговування найвищого ґатунку. Думка про те, що сільські жінки менше доглядають за собою є абсолютно помилковою, – каже Вікторія. – Так, вони багато працюють, так, у них менше вільного часу, але жінка завжди залишається жінкою, де б вона не знаходилася та чим би не займалася. Така наша природа – прагнути до краси та досконалості».

Сьогодні Вікторія – власниця успішного та популярного б’юті-салону. У її «Майстерні краси» надають перукарські послуги та інші люксові процедури з догляду за волоссям, пропонують широкий асортимент послуг нігтьового сервісу (манікюр, педикюр), роблять епіляцію, нарощування вій та корекцію брів.

У своїй роботі спеціалісти салону використовують лише перевірені та якісні матеріали. До слова, тут також можна замовити та придбати висококласні косметичні засоби. Особливу увагу у «Майстерні краси» приділяють безпеці клієнтів, стерильність і чистоту забезпечує стерилізатор, сертифікований МОЗ.

«Кожен клієнт, звернувшись в салон за будь-якою косметологічною послугою, повинен бути впевнений, що його здоров’ю нічого не загрожує. Для цього ми регулярно проводимо стерилізацію, дезінфекцію всіх інструментів і пристосувань якими працюють майстри. Наші клієнти завжди задоволені і часто рекомендують нас своїм друзям і знайомим. А це великий стимул для того, щоб розвиватися та ставити перед собою нові цілі», – говорить Вікторія.

«Майстерня краси» пишається тим, що в їх клієнтській базі – кілька сотень людей, 80% з них регулярно приходять на різноманітні процедури та відвідують заклад із моменту його відкриття. В чому секрет? Тут вважають, що в індивідуальному підході до кожного.

«До нас у Майстерню приходять абсолютно різні люди, та до всіх ми ставимося однаково. Ми розуміємо, що клієнти – це наше все, тому поважаємо та цінуємо кожного. Часто люди приходять без конкретної мети – просять зробити «щоб було гарно» або хочуть почути думку майстра про те, яку процедуру їм варто обрати, тобто покладаються на наш професіоналізм. Клієнти довіряють нам, а це найважливіший показник якості».

Читайте також: У Боратинській громаді шукають кохання, непідвладне часу

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024