На Волині почали ремонт дороги Устилуг – Луцьк – Рівне

08 Липня 2020, 16:38
2403

На Волині стартували ремонтні роботи ще на одному дорожньому об'єкті програми «Велике будівництво».

Про це повідомляє Служба автомобільних доріг на своїй фейсбук-сторінці.

У поточному році вже ввели в експлуатацію 8 кілометрів відремонтованої дороги М-19, на понад 30 кілометрах шляхів державного значення проходять ремонтні роботи.

Ремонтні роботи стартували вже на шостому об’єкті. Це км 98+950 – км 104+800 автодороги Н-22 Устилуг – Луцьк – Рівне, зокрема правий проїзд на ділянці у межах села Піддубці Луцького району.

Територією Волині пролягає 122 кілометри автошляху державного значення Н-22 Устилуг – Луцьк – Рівне, якими опікується Служба автомобільних доріг у Волинській області. У 2019 році завершили реконструкцію ділянки Н-22 на під’їзді до міжнародного пункту пропуску «Устилуг-Зосін» в об’їзд міста Устилуг.

У планах найближчих років відновлення Н-22 від Луцька до межі з Рівненщиною. У нинішньому році розпочали ремонт з найбільш ушкодженої ділянки – правого проїзду у селі Піддубці. На цій ділянці влаштували тришарову конструкцію дорожнього одягу, завтовшки 30 сантиметрів, та провели комплекс робіт з організації та забезпечення безпеки руху.

Підрядне підприємство ТзОВ «Луцькавтодор-Сервіс» завершує роботи з фрезерування зношеного дорожнього покриття на всій протяжності об’єкта. На майже 2-кілометровій ділянці влаштовано основу з обробленої цементом щебенево-піщаної суміші і вже стартували роботи з укладання вирівнюючого шару дорожнього одягу з крупнозернистої асфальтобетонної суміші. Ремонт цієї ділянки автошляху Н-22 планують завершити у вересні.

На період проведення ремонтних робіт рух транспорту автошляхом Н-22 у межах та поблизу села Піддубці організовано лівим проїздом в обох напрямках.

Читайте також: За перше півріччя на Волині сплатили понад 2 мільярди гривень податків




 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024