На Рівненщині на дорозі національного значення запрацює ваговий майданчик

09 Липня 2020, 12:16
Фото ілюстративне 1943
Фото ілюстративне

Габаритно-ваговий контроль невдовзі запрацює на дорозі національного значення Н-25 «Городище-Рівне-Старокостянтинів».

Про це повідомляють на сайті Рівненської ОДА.

Ваговий майданчик поблизу села Нова Любомирка Рівненського району облаштували у 2018 році. Проте з часом його покриття почало руйнуватися. Тому тимчасово зважування там не здійснювали.

Голова Рівненської ОДА Віталій Коваль звернув увагу усіх причетних служб на необхідність відновлення роботи габаритно-вагового майданчика для збереження автошляху, особливо у період активної фази ремонту доріг.

«На території Рівненщини активно проводиться ремонт доріг в рамках проєкту Президента України «Велике будівництво». Разом з тим, головне завдання не лише розбудувати, а й зберегти автошляхи. Тому сьогодні у Києві було розглянуто і погоджено схему організації дорожнього руху на ділянці автомобільної дороги Н-25 «Городище-Рівне-Старокостянтинів», – розповідає Віталій Коваль.

На цій дорозі велика інтенсивність руху, бо вона є міжнародною. Окрім цього, вантажівки перевозять велику кількість піску та щебеню із місцевих кар’єрів, що погіршує стан доріг.

«Зважування буде відбуватись на спеціальному майданчику. Служба автомобільних доріг усуне певні недоліки, після чого він запрацює», – зазначає начальник управління інфраструктури та промисловості ОДА Федір Мисюра.

Зараз на території Рівненської області працює 2 пункти габаритно-вагового контролю – пересувний поблизу Корця на трасі «М-06» та стаціонарний пункт в селі Опарипси Радивилівського району.

Читайте також: На будівництво волинських доріг виділять 1,7 мільярда гривень 

Підписуйтеся на телеграм-канал Бізнес.Район та читайте щоденний дайджест ділових новин Волині

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
15.04.2024