Понад 600 тисяч гривень спрямують на шкільні автобуси у Рожищенському районі

11 Липня 2020, 13:01
1012

З Рожищенського районного бюджету виділять гроші на придбання шкільних автобусів.

У п'ятницю, 10 липня, в режимі відеоконференції відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань бюджету, фінансів та цінової політики.  Депутати розглянули кілька проєктів розпоряджень голови ОДА, про це інформують на сайті Волинської облдержадміністрації.

Зокрема, рекомендовано підписати розпорядження Про внесення змін до показників обласного бюджету на 2020 рік. Передбачено збільшити доходи загального фонду обласного бюджету на загальну суму 2,4 мільйона гривень коштом субвенцій з місцевих бюджетів.

2, 4 мільйонів гривень спрямують на співфінансування придбання шкільних автобусів. Йдеться про 1,2 мільйона гривень з Маневицького районного бюджету, 608 тисяч гривень з Рожищенського районного бюджету, 608 тисяч гривень з бюджету Іваничівської селищної об’єднаної територіальної громади.

Крім цього, до обласного бюджету надійшла субвенція в сумі 49,5 тисяч гривень з бюджету Луцької міської об’єднаної територіальної громади на підготовку та створення аудіоальбому Василя  Зінкевича. Ці кошти  буде освоювати Волинська обласна філармонія. Аудіоальбом видають з нагоди 75-річчя від дня народження  народного артиста України.

Цим же розпорядженням запропоновано зменшити доходи загального фонду обласного бюджету на суму 5 мільйонів гривень за рахунок іншої субвенції на заходи щодо боротьби з коронавірусом обласній клінічній лікарні з бюджету Луцької міської об’єднаної територіальної громади.

Крім того, відповідно до звернень управління у справах молоді та спорту облдержадміністрації є потреба у перерозподілі бюджетних призначень, затверджених цьому головному розпоряднику коштів обласного бюджету на 2020 рік.

Читайте також: У п'яти населених пунктах Рожищенщини встановлять контейнери для пластикових пляшок  

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024