У Шацькому районі рейдова група склала два протоколи на заготівельників чорниць

13 Липня 2020, 10:03
1171

У Шацькій райдержадміністрації контролюватимуть питання заготівлі лісових ресурсів.

Нещодавно на попередньому засіданні районної постійної комісії з координації дій державних органів, що здійснюють державний контроль за заготівлею другорядних лісових матеріалів, здійсненням побічних лісових користувань та використанням корисних властивостей лісів, розглядали питання щодо розподілу лімітів на обсяги заготівлі лісових ресурсів місцевого значення на 2020 рік, йдеться на сайті Шацької РДА.

На основі лімітів, доведених Шацькому району, відповідно до поданих заяв виділили ліміт п’ятьом тимчасовим лісокористувачам.

9 липня з метою забезпечення державного контролю в галузі охорони, збереження, раціонального використання природних рослинних ресурсів місцевого значення здійснили рейдову перевірку за участю представників Шацького відділення поліції, податкової служби, еколога, ДП «Шацьке УДЛГ» та Шацької райдержадміністрації.

За результатами перевірки рейдова група обстежила 9 заготівельних пунктів, склала два протоколи. Причина порушення – відсутність лісового квитка.

Районна комісія вирішила продовжити інформаційно-роз’яснювальну роботу серед тимчасових лісокористувачів щодо дотримання вимог чинного законодавства в частині здійснення заготівлі другорядних лісових матеріалів, побічних лісових користувань та надалі здійснювати обстеження заготівельних пунктів, що здійснюють самовільну заготівлю другорядних лісових ресурсів місцевого значення на території Шацького району.

Читайте також: У Шацьких поліцейських – новий керівник

Бази відпочинку залишаться закритими: у Шацькій РДА роз'яснили, кому дозволили працювати

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024