Як в умовах посилення контролю за карантином працюватимуть ресторани та кафе у Дубні

18 Липня 2020, 10:08
882

Під час засідання комісії з ТЕБ та НС Дубенської міськради затвердили вимоги до роботи закладів громадського харчування. 

Засідання відбулось у п'ятницю, 17липня. Про це інформують у пресслужбі міськради.

Закладам громадського харчування (ресторанам, кафе, барам, закусочним, їдальням, кафетеріям, буфетам тощо) дозволили приймати відвідувачів у приміщеннях тільки за умови дотримання протиепідемічних заходів.

Наповненість закладів харчування, які здійснюють обслуговування в приміщеннях, має бути не більше 50 відсотків стаціонарних місць для сидіння, відстань між сусідніми столами має становити не менше 2 метри та за одним столом має бути розміщено не більше чотирьох клієнтів (без урахування дітей віком до 14 років), якщо столи не відокремлені один від одного суцільною перегородкою.

Управління Держпродспоживслужби в Рівненській області здійснюватиме постійний контроль за виконанням вимог постанови Кабінету Міністрів щодо роботи цих закладів.

Керівників усіх закладів торгівлі та громадського харчування міста попросили взяти на особистий контроль та забезпечити суворе дотримання санітарних та протиепідемічних норм на підпорядкованих об'єктах, відповідно до постанов Головного санітарного лікаря України.

Читайте також: У Дубні посилюють контроль за дотриманням карантину

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024