У Ковелі майже 70 представників малого бізнесу отримають матеріальну допомогу

20 Липня 2020, 09:29
Засідання комісії 718
Засідання комісії

Майже 70 представників малого бізнесу скористалися можливістю отримати від міста компенсацію для покриття втрат за період карантину. 

Про це інформують на сайті Ковельської міської ради.

15 липня заяви підприємців розглянула спеціально створена комісія під керівництвом заступника міського голови Ігоря Прокопіва.

Комісія задовольнила майже всі звернення, за виключенням тих, до яких не були додані необхідні матеріали.

Нагадаємо, на травневій сесії депутати прийняли рішення про надання компенсації з міського бюджету підприємцям для покриття втрат, які вони понесли по сплаті єдиного податку за час вимушеної зупинки діяльності під час карантину.

Документ передбачає не пільги чи звільнення від оподаткування, а одноразову матеріальну допомогу ФОПам спрощеної системи оподаткування І та II групи платників єдиного податку, які мають найману силу до 10 працівників та зареєстровані в Ковелі.

Для її отримання необхідно було подати певний пакет документів до 30 червня у Ковельський міськрайонний центр зайнятості. 

У міському бюджеті для реалізації Програми розвитку малого і середнього підприємництва в Ковелі додатково передбачили 300 тисяч гривень шляхом зменшення видатків на програму розвитку культури та мистецтва.

Підписуйтеся на сторінку Район.Ковель у Facebook та слідкуйте за Instagram «rayon.kovel», де оперативно оновлюється інформація.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024