У селі на Рожищенщині почали будувати нову амбулаторію

20 Липня 2020, 15:33
978

У селі Сокіл Рожищенського району розпочали будівництво нового приміщення амбулаторії.

Роботи ведуть на вулиці Червоного Хреста, 7. Про це з місця події повідомив кореспондент Район.Рожище.

Будівництво розпочали поруч старого приміщення лікувального закладу, біля фундаменту, який заливали ще у минулому столітті для будинку лікаря.

Будівельники уже заливають фундамент, зводять опалубку, привезли деякі будматеріали, розмістили вагончики для працівників та інструментів.

Нагадаємо, амбулаторію у Соколі будує фірма «Волбуд» з Луцького району, яка перемогла на торгах, запропонувавши виконати роботи за 4 551 525 гривень. 

Додатковою угодою до договору від 18 червня 2020 року передбачено, що за роботи заплатили у тому ж місяці. Підрядник зобов'язується використати одержаний аванс протягом трьох місяців з моменту одержання авансових платежів.

Нагадаємо, проблема амбулаторії постала у селі із появою грибка та плісняви на стінах лікувального закладу. Згодом установу переселили до приміщення сільської ради, у кінця грудня минулого року в селі зібрали позачергову сесію, аби медзаклад залишився в населеному пункті.

Відповідно до наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства від 12 серпня 2019 року, на нове будівництво амбулаторії загальної практики сімейної медицини в селі Сокіл виділили субвенції з державного бюджету місцевому бюджету в розмірі 4 719 825 гривень. 

У вересні минулого року депутати Рожищенської районної ради виділили на будівництво ще 259 тисяч гривень співфінансування.

Читайте також: Трьом амбулаторіям у Рожищенському районі придбають нові службові авто










Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024