Актор рівненського театру розвозить піцу в костюмі курки

21 Липня 2020, 10:05
1053

Спостережливі рівняни днями помітили в місті дивовижу: на доставці в одному з популярних сервісів працює герой мультфільму Angry birds.

Людина в костюмі жовтої курки їздила центром міста з наплічником за плечима. Відео та фото незвичайного кур’єра набули поширення в соцмережах, а журналісти Район.Рівне розшукали його.

Це виявився рівненський актор драматичного театру та театру ляльок Станіслав Лозовський.

«Я працюю зараз в команді «Ракети», сервісу з доставки їжі. Мені цікаво було скуштувати «кур'єрського хліба» і відчути що воно взагалі таке. Я радий на час відпустки попрацювати в такому режимі, зазирнути у незнайомі мені частинки міста, попрацювати поруч з цікавими людьми! А ідея з костюмом мені прийшла, тому що я люблю змішувати свої професії з хобі, і навпаки. Але найбільше люблю приносити людям посмішки й радість», – розповів актор.

За словами Станіслава Лозовського, костюм Чака з «Angry birds», героя цьогорічних рівненських новорічних ранків, позичив у театрі ляльок. 

На запитання, чи не гаряче йому було в спеку працювати в костюмі, відповів, що за час перебування в костюмах різних героїв організм адаптувався до такого виду навантаження, до того ж маску не звикати носити. Актор каже, що катався не надто довго, просто для задоволення.

Про те, як реагували клієнти, коли їжу їм привозив такий кур’єр, Станіслав Лозовський жартує: «Казали що не замовляли піцу з куркою!»

Читайте також: Вакансія: у Рівному шукають друкаря оболонок на ковбасу

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024