Премія «Люди Року-2020. Волинь» відбудеться у новому форматі

29 Липня 2020, 18:15
Церемонія вручення нагород «Люди Року-2019» 3213
Церемонія вручення нагород «Люди Року-2019»

28 серпня 2020 року відбудеться церемонія нагородження Премією «Люди Року-2020. Волинь» у рамках програми «Люди XXI століття».

Про це повідомили організатори.

Цьогоріч подія відбудеться у форматі Світського прийому на терасі рекреаційного комплексу «Срібні Лелеки» (м. Луцьк). Очікувана кількість гостей – 100 персон. Учасниками церемонії вручення кришталевих нагород будуть переможці, головні партнери події, почесні гості.

«Любіть Україну!» – саме так звучатиме тема цьогорічної події, відповідно до відомого твору українського поета Володимира Сосюри.

У рамках заходу традиційно відбудеться благодійна акція «Бог у серцях». Зібрані кошти будуть спрямовані на медицину. На головній події року учасники благодійної акції отримають цінні подарунки. До слова, організатори запрошують охочих виступити партнерами Премії «Люди року».

Вибір претендентів на перемогу в обласній Премії «Люди року. Волинь» формується двома шляхами: згідно опитувань незалежних експертів та поданих заявок.

Протягом 2020 року оргкомітет Премії проводить соцопитування серед представників експертної галузевої комісії, у складі якої – керівники департаментів різних професійних сфер, науковці, громадські діячі, журналісти, політичні аналітики, відомі не лише на Волині, а й в Україні. Кожен експерт дає відповіді на відкриті питання за професійними напрямками/номінаціями.

Оргкомітет наголошує, що надати інформацію про себе чи людей, достойних звання «Людини року-2020», може кожен. Для цього потрібно до 20 серпня 2020 року заповнити заявку та надіслати її дирекції Премії «Люди року».

Заявка на участь доступна за посиланням.

Читайте такожУ Луцьку в Музеї Корсаків проведуть зустріч із художником Олександром Ройтбурдом


 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024