У Луцьку відкрили партійний офіс «Слуги народу» та громадську приймальню нардепа Стернійчука

31 Липня 2020, 11:46
2698

У Луцьку 30 липня Волинська обласна організація політичної партії «Слуга народу» відкрила та вперше презентувала громадськості офіс осередку та громадську приймальню народного депутата України Валерія Стернійчука. Він розташований по вулиці Набережній, 4а, офіс №144.

На відкриття приїхав сам нардеп та його колеги по партії. За словами Валерія Стернійчука, який є головою волинського осередку, і приймальня, і партійний осередок призначені в першу чергу для обміну ідеями безпосередньо з представниками громадськості. Основна мета волинської команди «слуг» – комфортна для життя Волинь, мешканці якої працюють на благо своїх громад.



 

В офісі партії планують збирати ідеї для розвитку Волині, для чого передбачили спеціальну Дошку пропозицій. На ній усі відвідувачі осередку можуть залишати свої ідеї для майбутньої діяльності команди на благо регіону.



 

«Слуги народу» планують висувати своїх кандидатів у всіх громадах Волині. Для цього додатково створять виборчий штаб.

«Не варто ототожнювати партійний офіс та виборчий штаб з підготовки і проведення місцевих виборів. Партійний осередок постійний, він офіційно зареєстрований  і буде працювати не тільки у виборчий період, а й після виборів. Серед його ключових завдань – постійний зворотний зв’язок з громадянами», – наголосив Валерій Стернійчук.



 

У приміщенні осередку – два просторих зали. У першому за окремими робочими місцями працюють «слуги», а другий призначений для нарад. Дошка пропозицій розташована просто навпроти вхідних дверей, тож майбутні відвідувачі відразу її бачитимуть. У цьому ж офісі діятиме громадська приймальня Валерія Стернійчука.




 

Як наголошують представники Волинського осередку партії, «слуги народу» завжди відкриті до скарг, пропозицій та нових ідей і стараються підтримувати контакт з громадськістю. Графік роботи офісу передбачає режим активного спілкування з 9:00 до 18:00 щодня, крім суботи (до 14:00) та неділі (вихідний).  

Читайте також «На Волині - добрі люди», – інтерв’ю зі «слугою народу» Ігорем Лісовським












Валерій Стернійчук
Валерій Стернійчук






Оксана Кашталян

Фото Ірини КАБАНОВОЇ
 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024