У Вараші за 29 мільйонів гривень відремонтують вулицю

30 Липня 2020, 16:30
716

У Вараші розпочали капітальний ремонт дороги по вулиці Парковій. 

Дорогу по вулиці Парковій відремонтують за кошти державного бюджету (понад 29 мільйонів гривень). Про це повідомляють у Вараській міській раді.

Цю частину дороги включили до переліку об’єктів, які фінансуватимуться у 2020 році коштом субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на фінансове забезпечення будівництва, реконструкції, ремонту та утримання автомобільних доріг. 

Окрім капітального ремонту асфальтобетонного покриття, на цій ділянці дороги встановлять додаткові опори освітлення, замінять світильники на світлодіодні, облаштують тротуари, смугу для велоруху, сучасні пішохідні переходи та зручні зупинки громадського транспорту.

Читайте також: У спеку вантажівкам заборонили їздити дорогами державного значення

Тендерну процедуру проводив Департамент з питань будівництва та архітектури Рівненської обласної державної адміністрації. Переможець – ТОВ «Стройінвест інжиніринг».

«Вдячний голові Рівненської обласної держадміністрації Віталію Ковалю та голові Рівненської обласної ради Олександру Данильчуку за підтримку, розуміння та плідну співпрацю», - зазначив міський голова Сергій Анощенко.

Читайте також: Не бачила ремонту 25 років: на Дубенщині відремонтують дорогу

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024