Рівненщина готова до опалювального сезону на 54% 

30 Липня 2020, 16:03
Рівненщина готова до опалювального сезону на 54%  744
Рівненщина готова до опалювального сезону на 54% 

До нового опалювального сезону вже готові 54% об’єктів соціальної сфери та житлово-комунального господарства Рівненщини.

Хід підготовки інтернатних та геріатричних соціальних закладів області до осінньо-зимового періоду обговорили на нараді під керівництвом заступниці голови Рівненської ОДА Людмили Шатковської. Про це інформує пресслужба Рівненської ОДА.

«Нині житлово-комунальні служби виконують підготовчі роботи до зими. Загалом, до нового опалювального сезону вже готові 54 відсотки об’єктів соціальної сфери та житлово-комунального господарства Рівненщини. Наразі, при потребі, ремонтують або замінюють теплові та водопровідні мережі, лагодять котельні, замінюють помпове обладнання. Наприкінці серпня ми вже розпочнемо огляд готовності закладів соціального захисту області до опалювального сезону», – поінформувала Людмила Шатковська.

На нараді розглянули питання про засоби передачі даних комерційних вузлів обліку природного газу, ліміти споживання енергоносіїв, стан закупівлі електроенергії, природного газу та паливних дров, а також проаналізували результати економії закладів внаслідок  реалізації проєктів-переможців обласного конкурсу енергоефективності.

Коментар
17/04/2024 Вівторок
16.04.2024