Луцьким підприємцям, які отримають протокол через порушення карантину, обіцяють юридичну допомогу

03 Серпня 2020, 12:05
Фото ілюстративне 631
Фото ілюстративне

Луцьким підприємцям, які отримають протокол через порушення карантину, обіцяють надати повний спектр юридичних послуг, щоб оскаржити ці протоколи в суді.

Про це у фейсбуці написав радник в. о. міського голови Луцька Ігор Поліщук.

Нагадаємо, з 3 серпня Луцьк перебуває в «червоній зоні». Це означає, що кафе, ресторани та ТРЦ не матимуть права працювати, а значить, нацполіція може виписувати протоколи та штрафи за такі порушення.

Щоправда, міськрада рішення спецкомісії, яка позначила кольором Луцьк, не підтримує. Відтак Ігор Поліщук заявив, що жоден заклад у Луцьку не закриють, а громадський заклад працюватиме у штатному режимі.

Проте й тут не все виявилося так однозначно, адже деякі автобуси на маршрут таки не вийшли, зважаючи на попередження від поліції.

«Усім підприємцям, підприємствам, установам та організаціям щодо яких буде складено протокол про порушення правил карантину у зв'язку з безпідставним внесенням нашого міста до «червоної» зони буде надано повний спектр юридичних послуг по захисту в суді та оскарженню вказаних протоколів», – йдеться у дописі Поліщука.

Для отримання допомоги чиновник радить звернутися в Управління розвитку підприємництва та реклами Луцької міської ради. Довідки за телефоном (0332) 777-885.

Читайте також: Бізнес Луцька виступив проти обмежень, передбачених «червоною зоною»

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024