У Володимирі ремонтуватимуть частину вулиці Ковельської. ФОТО

04 Серпня 2020, 11:42
707

У Володимирі-Волинському розпочнуть ремонт частини вулиці Ковельської.

Про це у своєму дописі у фейсбуці повідомив перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук.

«Сьогодні разом з першим заступником керівника Служби автомобільних доріг у Волинській області Ншаном Антоняном обговорили організаційні питання початку та проведення робіт по ремонту частини вул. Ковельської (від залізничного переїзду і до залізничного мосту) загальною довжиною 1,2 км», – йдеться у дописі.

Практичні роботи з підготовки проїжджої частини до асфальтування розпочнуться на наступному тижні, паралельно здійснюватиметься прокладання кабельних ліній мереж вуличного освітлення та мереж водопроводу.

Генеральним підрядником визначили ТзОВ «Автомагістраль Південь». В цілому, цим проєктом передбачено: ремонт ділянки дороги довжиною 1,2 кілометрів; заміна лінії вуличного освітлення 910 м/п; облаштування тротуарів з обох сторін, заїзних кишень та укріплених узбіч під стоянки автомобілів вздовж огорожі військових частин; інформаційне наповнення дорожніми знаками (на пішохідних переходах з підсвічуванням); дорожня розмітка, тощо.

Джерело фінансування – кошти державного дорожного фонду. Поряд з тим, за міські кошти буде проведено прокладання водопровідної мережі.

На вказаному відрізку можливе тимчасове ускладнення руху. Також водіїв просять не паркувати на довго власні транспортні засоби в місцях проведення робіт.

Читайте також: У Володимирі адаптивний карантин продовжили до кінця серпня








Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024