Депутати Шацької райради розподілили 7,2 мільйона гривень

04 Серпня 2020, 11:19
694

Кошти від перевиконання бюджету Шацького району підуть на фінансування ремонтів у закладах соціальної сфери, виплату допомог жителям району та інші потреби.

Про це йшлося під час чергової сесії Шацької районної ради.

За словами начальниці відділу фінансів Шацької РДА Любові Кубай, в районі стовідсотково використали кошти усіх цільових субвенції, передбачених району.

Невикористаними залишилися лише гроші, передбачені на заходи з фізичної культури та спорту (у зв'язку із забороною їх проведення через карантин).

Серед змін до головного фінансового документа району – розподіл між організаціями та установами коштів, отриманих з перевиконання власних доходів.

Так, до загального фонду бюджету району надійшло 7,2 мільйона гривень власних доходів (у 2019 році – 4,9 мільйона гривень), перевиконання становить 2,2 мільйона гривень, 30 тисяч гривень депутати спрямували на виплату допомог жителям району (на лікування та контрактникам), а також по 5 та 10 тисяч гривень – жителям, які постраждали від підтоплення та грози, 250 тисяч гривень – на утримання Шацької райлікарні, 50 тисяч гривень – Шацькій ОТГ на ліквідацію наслідків підтоплення, стільки ж – і на ремонт даху клубу в селі Пульмо, який постраждав від негоди.

80 тисяч гривень виділили на співфінансування ремонту внутрішньогосподарських меліоративних каналів на території Світязької сільради.

Врахували депутати й потреби інших районних установ.

Читайте також: 

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024