За пів року до бюджетів усіх рівнів на Волині сплатили 4,9 мільярда гривень податків

05 Серпня 2020, 12:13
1070

На Волині ріст надходжень до бюджетів усіх рівнів – плюс 300 мільйонів гривень податкових платежів.

Про це повідомили у секторі комунікацій Головного управління Державної податкової служби у Волинській області.

Протягом січня-липня 2020 року до бюджетів усіх рівнів на Волині сплатили 4,9 мільярда гривень податкових платежів, які адмініструє Головне управління ДПС у Волинській області. 

Сума сплачених податків в області на 300,6 мільйона гривень перевищує аналогічні показники минулого року. 

«Через пандемію коронавірусу представники малого підприємництва та бізнесу працюють у надзвичайних умовах. Однак, більшість із них залишаються відповідальними у виконанні своїх податкових зобов’язань. Завдяки таким сумлінним платникам держава та громади своєчасно отримують кошти для фінансування нагальних питань. Відтак, держава та органи місцевого самоврядування забезпечують виконання соціально-економічних програм», – наголошує начальниця Головного управління ДПС у Волинській області Світлана Савчук

Керівниця волинських податківців запевнила, що фахівці ДПС особливо ретельно аналізують діяльність тих господарюючих суб’єктів, які створюють ризики для наповнення бюджету. 

«Щодо сумлінних платників, то ми залишаємося їх надійними партнерами. Наша місія – це надання якісних та зручних послуг з тим, щоб виконання податкових зобов’язань було комфортним. Водночас ми намагаємося максимально покращити якість адміністрування з тим, щоб бюджети отримували передбачені кошти, а держава та громади були фінансово спроможними», – підсумувала Світлана Савчук.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024