Ратнівщина: на боротьбу із коронавірусом з місцевих бюджетів виділили майже два мільйони гривень

07 Серпня 2020, 13:15
657

У Ратнівському районі на боротьбу із небезпечною хворобою виділили 1,8 мільйона гривень.

Голова райдержадміністрації Володимир Рудик провів оперативну нараду, на якій розглянуте питання про освоєння коштів, виділених з місцевих бюджетів району на заходи, пов`язані із запобіганням виникненню та поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом. Про це інформують на сайті Ратнівської райдержадміністрації

Керівниця фінансового відділу райдержадміністрації Людмила Ковч проінформувала, що на заходи із запобігання поширенню коронавірусу у 2020 році з місцевих бюджетів  виділено кошти в сумі 1,8 мільйона гривень. Нині профінансовано 1,6 мільйона гривень.

З інформацією про використання коштів на закупівлю обладнання, медикаментів, дезінфекційних засобів та засобів індивідуального захисту виступили Ярослав Кулініч, заступник директора комунального некомерційного підприємства «Ратнівська центральна лікарня» Ратнівської районної ради та Людмила Терещук, т.в.о. директора комунального підприємства «Ратнівський центр первинної медичної допомоги» Ратнівської районної ради.

Голова райдержадміністрації звернув особливу увагу на передбачення у місцевих бюджетах району резерву коштів для виконання  вищезгаданих заходів та у медичних закладах резерву засобів для забезпечення заходів, пов`язаних з поширенням коронавірусу.

Читайте також: На Ратнівщині помирають частіше, ніж народжуються 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024