Нові висоти міста: чотири проекти, якими пишається компанія Єврохолдінг

09 Серпня 2020, 14:30
2856

Компанія Єврохолдінг розвиває ряд проектів нерухомості житлового та комерційного призначення, що знаходяться на різних стадіях реалізації та працює над розробкою нових, сучасних ідей в сфері будівництва та архітектури.

Кожен проект компанії Єврохолдінг – це окремий характер та своя історія створення краси та комфорту. Спеціально до Дня будівельника компанія показала чотири проекти, якими пишається.

ЖК «ЯРОВИЦЯ»

Особлива гордість Єврохолдінгу –  ЖК Яровиця.  Сучасний та яскравий житловий комплекс, який став окрасою серця Волинської столиці. Це нові висоти міста – європейський рівень: кращий «Дім 2018» східного прикордоння Євросоюзу за відзнакою «Кришталевої Цеглини», нагорода «Найкращий комплекс 2017» «Люди року» м. Луцьк. Єврохолдінг – це нові стандарти енергоощадності. Це архітектурні інновації в місті: сучасна система вентильованого фасаду, енергозберігаючі шумоізоляційні вікна, будівництво новітніх підземних паркінгів.


 

Улаштування благоустрою території із живими насадженнями, тротуарами, зручними лавами та сучасними велопарковками; баскетбольними майданчиками, зонами для барбекю; цікавими, якісними та безпечними дитячими та спортивними майданчиками – знову Єврохолдінг.

Читайте також: У ЖК «Яровиця» створили максимально комфортний простір для бізнесу

ЖК «ЯРОВИЦЯ ПАРК»

ЖК Яровиця Парк – найкращий будинок в центрі Володимир-Волинського, за вподобанням мешканців. ЖК Яровиця Life – окраса центрального перехрестя міста Калуш, Івано-Франківської області. Це неймовірні стандарти сучасного будівництва. Компанія Єврохолдінг дбає про затишок та комфорт. Житлові комплекси будуються з врахуванням усіх засобів безпеки. Їх основні елементи – це цілодобова охорона, організаційна система доступу на територію та відеонагляд.


 

ЖК DREAM TOWN

ЖК Dream Town –  стартап 2018 компанії Єврохолдінг, яскравий житловий комплекс для нового, легкого та сучасного життя. Зручне розташування, практично у центрі міста з розвиненою інфраструктурою, унікальний стильний дизайн будівель, відпочинкові зони, спортивні майданчики, підземний та наземний паркінг, власний дитячий садочок.

Читайте також: Сім причин інвестувати у своє майбутнє з ЖК «Дрім Таун»

ТРЦ ORANGE PLAZA

ТРЦ Orange Plazа – це тисячі дитячих посмішок, родинних розваг та свят у найкращій локації міста Вараш. А також, вигідні інвестиції для місцевого та національного бізнесу – 9000 м2 площ для розвитку бізнес-ідей. Створення понад 250 робочих місць. Це новий, неймовірно важливий крок у розвитку міста, що перевершив усі очікування його мешканців.


 

Довідка

ТзОВ ХК Єврохолдінг заснували 6 серпня 1998 року. Компанія має понад 20 років успішного досвіду системного управління нерухомістю: створення концепцій, проектування, будівництво торгово-розважальних центрів, житлових комплексів, бізнес-центрів, а також охоплює сферу готельного бізнесу.

Компанія Єврохолдінг використовує лише якісні та перевіренні матеріали, екологічно чисті, бережно та з відповідальністю ставиться до навколишнього середовища. Соціальна відповідальність є важливою складовою діяльності компанії Єврохолдінг. Вона ґрунтується на добровільних засадах, на принципах відповідальності, надійності та врахування інтересів суспільства.

Це інвестування в проекти, що приносять значну користь суспільству, але не мають прямої віддачі: захист навколишнього середовища, інвестиції в здоров'я та достаток діток, інфраструктуру, боротьбу з бідністю і т.д. Компанія  співпрацює на постійній основі з Волинським фондом «Допоможи дитині» та Благодійним фондом «Волинь-2014» у досвіді також присутні проекти допомоги фізичним особам. Облаштовують спеціальні контейнери для збору речей та передають їх тим, хто потребує.

Діяльність компанії Єврохолдінг високо оцінена експертами будівельної галузі та жителями міст Західної України. Основні досягнення компанії – команда професіоналів, надійні партнери та ряд успішно реалізованих проектів.

Читайте також: 

 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024