«Велике будівництво»: у Хрінниках ремонтують три кілометри дороги

11 Серпня 2020, 11:45
1268

Будівельна техніка запрацювала у селі Хрінники, що на Демидівщині. Там ремонтують частину розбитої дороги «Лисин-Товпижин» – три кілометри.

Про це повідомили на сайті Рівненської облдержадміністрації.

Ділянка включена до національної програми президента України «Велике будівництво», вже за декілька тижнів її планують відремонтувати.

Цьогоріч ремонт доріг триває за принципом маршрутизації. У пріоритеті – дороги, які пролягають до важливих соціальних об’єктів. Як розповіли в Демидівській райдержадміністрації, саме цією дорогою їде шкільний автобус до опорного навчального закладу в Хрінниках.

На відремонтований автомобільний шлях з нетерпінням чекають жителі трьох сіл – Хрінники, Товпижин та Вербель.

«Це вже другий об’єкт, який реалізовується в рамках президентської програми «Велике будівництво». Також в районі реконструюють двоповерхову опорну школу у селі Малеве, там будівельники виконали вже більшу частину робіт», – розповідає в.о. голови Демидівської РДА Петро Шелест, який відвідав об'єкт та поспілкувався із будівельниками.

Загалом у рамках проєкту «Велике будівництво» на Рівненщині запланували спорудження або реконструкцію п'яти шкіл, п'яти садочків і п'яти спортивних об’єктів, семи приймальних відділень, а також 73 кілометри доріг.



Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024