На Володимир-Волинській птахофабриці розповіли, як працюють у літній період

11 Серпня 2020, 17:14
4030

Серпень компенсує спекою більш прохолодні попередні місяці, тому логічно, що волиняни шукають куди поїхати і відпочити у вихідні. Зазвичай це поїздки до водойм із чимось смачним. В той час, коли більшість людей шукає відпочинку, виробники та підприємства шукають варіанти, як зберегти якість своєї продукції при високих температурних показниках.

Журналісти Бізнес.Району звернулися до представників Володимир-Волинської птахофабрики та поцікавилися, як виробник дотримується температурного режиму в літню пору.

Директор переробного комплексу птахофабрики Андрій Бурко повідомив журналістам, що в літній період, аби продукція залишалася свіжою, режим зберігання і доставку м’яса проводять при знижених температурах.

«Якщо взимку ми зберігаємо охолоджену продукцію при температурі від 0 °С до +4 °С, то в літній період – від мінус 2 до + 2 °С. У цеху фасування продукції підтримується температура від +4 до +6 °С шляхом кондиціонування повітря. Технологія фасування передбачена так, що піддон з готовою продукцією формуємо за 20-30 хвилин і відразу транспортуємо в камеру зберігання. У денний період завантаження машин ми збільшуємо кількість вантажників у першій зміні і таким чином вантажимо машину не 40 хвилин, як в зимовий період, а 20 хвилин», – говорить директор.

Андрій Бурко
Андрій Бурко

 

Представник птахофабрики зазначає, що ще важливим фактором є те, що вони виробляють кількість продукції максимально наближено до кількості заявок торгових представництв. Це дозволяє уникнути накопичення продукції в морозильних камерах, адже тривале замороження курятини негативно впливає на її якість.

Також  важливу роль відіграють логісти підприємства, які планують найкоротші маршрути до точок реалізації продукції. Наразі ці процеси максимально автоматизовані і логіст може відслідковувати в реальному часі місцезнаходження автівки, її маршрут та прогнозувати затори на дорогах, шукати варіанти їх об’їзду.

Читайте також: «Епікур» змінює ринок курячого м'яса

Нагадаємо, що Володимир-Волинська птахофабрика є одним з найбільших постачальників м’яса курей-бройлерів на ринку України, яка вирощує курятину на власних 11-ти площадках. Птиця зростає у просторих пташниках на чистій воді і якісних кормах, які виготовляють на власному комбікормовому заводі.

1

 

Підприємство випускає продукцію кількох торгових марок, серед яких популярний бренд курятини без антибіотиків «Епікур».  Також підприємство будує сучасний новий переробний комплекс, який дозволить створити нові робочі місця. Сума інвестиції на будівництво цеху складає понад 38 млн євро.

У новому комплексі акцент поставили на автоматизації усіх виробничих процесів, повне оснащення сучасним обладнанням від відомих європейських виробників та надійну систему екобезпеки об’єкту за рахунок вторинної переробки виробничих відходів та наявності очисних споруд.

Читайте також: 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024