На Рівненщині завершують будувати спорткомплекс

13 Серпня 2020, 16:48
1189

Зведення спорткомплексу у селі Бродниця Зарічненського району – на завершальному етапі.

Новий сучасний спортивний заклад зводять в рамках президентської програми «Велике будівництво». Про це йдеться на сайті Рівненської облдержадміністрації.

«Об’єкт готовий на 95%. Приємно, що вже зовсім скоро цей комплекс запрацює для наших спортсменів, адже місцеві футбольна та волейбольна команди завжди займають перші місця навіть на рівні області. Важливо, що заклад буде сучасним і адаптованим для різних ігрових видів спорту», – розповідає голова Зарічненської райдержадміністрації Віктор Кушнерук.

Окрім глядацького та спортивного залу там будуть трибуни на 150 місць, кабінети, санвузли, підсобні приміщення, душові та роздягальні. Будівельники вже завершили зовнішні та внутрішні роботи, виконали електромонтажні та сантехнічні роботи, облаштували під’їзд до комплексу та частково закупили спортивний інвентар та меблі.

На черзі – облаштування тротуару, стоянки для автомобілів, а також повне забезпечення спорткомплексу спортивним інвентарем та меблями, влаштування баскетбольної та волейбольної площадок.

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024