На Рівненщині шість кілометрів дороги відремонтують за 41 мільйон гривень

17 Серпня 2020, 15:17
769

У Гощанському районі на Рівненщині продовжують ремонтувати дорогу у межах програми «Велике будівництво».

Відрізок Тучин–Садове–Пустомити–Вовкошів входить в президентську програму «Велике будівництво». Про це повідомляють у Рівненській обласній державній адміністрації.

Роботи розпочали в цьому році й половину з них уже виконали. На якому етапі роботи, днями оглянув голова облдержадміністрації Віталій Коваль під час робочої поїздки до району.

Читайте також: Очільник області перевірив хід будівництва дороги Тучин-Садове-Пустомити-Вовкошів

До ремонту тут була бруківка. А наразі будівельники розширили дорогу, підсипали ґрунтові узбіччя, влаштували посадкові майданчики та тротуари, завершили роботи із відсипки шару щебеню.

«Жителі п'яти сіл постійно зверталися до місцевої влади, щоб покращити транспортне сполучення. Дорога дуже потрібна для людей, тому що з’єднує ці населені пункти із Гощею та Рівним. Також цей автошлях важливий і для під’їзду спеціальної техніки – машин швидкої допомоги та аварійно-рятувальних служб. Розуміючи його важливість, ми включили автошлях у президентську програму. Це дозволило отримати фінансування на її ремонт», — зазначив голова ОДА Віталій Коваль.

Загальна вартість об’єкту понад 41 мільйон гривень. Станом на серпень на ремонт уже спрямували 39 мільйонів з дорожнього фонду.




Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024