У Ковелі податківці «накрили» склад з алкогольним фальсифікатом

28 Серпня 2020, 13:05
У Ковелі податківці «накрили» склад з алкогольним фальсифікатом 927
У Ковелі податківці «накрили» склад з алкогольним фальсифікатом

Велика партія фальсифікованого алкоголю незаконно зберігалася в одному з приватних приміщень мешканця міста Ковель.

Про це інформує Головне управління ДФС у Волинській області.

Працівники податкової міліції Волині під процесуальним керівництвом прокуратури області в рамках досудового розслідування у кримінальному провадженні, за ознаками вчинення злочину, передбаченого ст.199 КК України, провели санкціонований огляд приватного обійстя. В ході проведення огляду виявили значну партію спирту, який ймовірно призначався для виготовлення фальсифікованих алкогольних напоїв.

Вилучили майже 1200 літрів спирту та понад 100 літрів алкогольних напоїв, розлитих в тару типу «Bag in Box». Крім того, вилучили велику кількість пластикової тари та обладнання для розливу фальсифікату.

Фіскали наголошують, що обіг алкогольних напоїв, розлитих в тару типу «bag-in-box», заборонений законодавством України, крім виноробної продукції з вмістом спирту не більше 8,5 відсотків, маркованого марками акцизного податку встановленого зразка.

На даний час у зазначеному кримінальному провадженні тривають необхідні слідчі дії з метою встановлення усіх обставин вчинення кримінального правопорушення.



 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024