Працівники «Волиньгазу» долучились до «Дмитрук Лучеськ Півмарафон»

07 Вересня 2020, 12:02
1994

«Волиньгаз» на рівні з іншими великими компаніями вирішив долучитися до масштабного спортивного свята – «Дмитрук Лучеськ Півмарафон 2020».

У газовій компанії розвинена корпоративна культура, фахівці підприємства вміють не лише працювати, а й активно проводити дозвілля. Про це повідомляють у пресслужбі АТ «Волиньгаз».

Цьогоріч учасниками п’ятого ювілейного «Дмитрук Лучеськ Півмарафону» стали сотні спортсменів-професіоналів та аматорів. Серед них п’ять працівників АТ «Волиньгаз»: Ірина Бурда, Руслан Нечипорук, Валентин Васькевич, Олена Синиця та Юлія Нікітюк.

Ірина Бурда, керівниця проєктів та програм «Волиньгазу», спорт – це стиль життя. Ірина полюбляє різні активності: на роботу їздить велосипедом, займається скандинавською ходьбою, бігом. На півмарафоні вона пробігла дистанцію 10 км. «Біг дає мені почуття сили, доки бігаю – живу. Після дистанції позитивні емоції зашкалюють! Єдине про що шкодую, що не наважилась пробігти 21 км. Сил достатньо, тренувань достатньо. Безмежно вдячна спортивному клубу «Лучеськ» за гарну підготовку та компанії «Волиньгаз» за можливість взяти участь у півмарафоні», – ділиться враженнями Ірина.

Ірина Бурда
Ірина Бурда

Інженер з метрології Валентин Васькевич займався кікбоксингом, нині покращує фізичну підготовку в спортзалі. У півмарафоні вирішив взяти участь, щоб підтримати колег, отримати позитивні емоції та новий досвід.

Валентин Васькевич
Валентин Васькевич

Інженерка з кошторисної роботи Олена Синиця займається бігом для покращення здоров’я. На півмарафон вона прийшла з донечкою, щоб надихнути її займатися спортом.

Олена Синиця
Олена Синиця

Фахівчиня зі зв’язків з громадськістю та пресою «Волиньгазу» Юлія Нікітюк обрала дистанцію 5 кілометрів. Каже, тренувалась два місяці, а півмарафон став для неї маленьким випробуванням. «Часто я шукала собі виправдання, щоб не йти на пробіжку: «втомилась», «погода погана», «настрою немає». Та коли пробігла свої 5 км, почуваюсь дуже щасливою. У мене з’явилась мотивація підкорювати нові дистанції», – розповідає Юлія Нікітюк.

Юлія Нікітюк
Юлія Нікітюк

Руслан Нечипорук, інженер з комп’ютерних систем, бігом займається ще зі шкільних років. Підтримувати гарну фізичну форму йому допомагає футбол. На «Дмитрук Лучеськ Півмарафоні 2020» Руслан посів третє місце у своїй віковій категорії: «Я приємно вражений результатом! Це неочікувано, але дуже приємно. Хочу відзначити відмінну роботу організаторів, які створили справжнє свято для бігунів. Також дякуємо голові профкому Марії Долговій за підтримку».

Руслан Нечипорук
Руслан Нечипорук

За словами комерційного директора АТ «Волиньгаз» Андрія Карпомиза, наступного року компанія планує залучити до півмарафону більше працівників, адже такі заходи об’єднують колектив, вчать досягати мети, бути дисциплінованим та працювати на результат.

Довідково: АТ «Волиньгаз» займається розподілом природного газу. Безаварійне та безперебійне газопостачання на Волині забезпечують понад 1100 працівників підприємства.

Читайте також: Як у Луцьку бігли ювілейний Dmytruk Luchesk Half Marathon 2020

 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024