Компанія «Електросервіс» з Луцька реалізовує проєкт на масштабному інвестиційному об'єкті

15 Вересня 2020, 12:50
2519

Одне з провідних підприємств енергетичної сфери України, вертикально інтегрована компанія ТОВ «Електросервіс» представила проєкт з будівництва систем зовнішнього електропостачання одного з найбільших інвестиційних об'єктів України.

На запрошення керівників Анатолія Кононова і Бориса Яворського представники Волинської торгово-промислової палати побували на одному з останніх реалізованих проєктів і на власні очі пересвідчились в масштабності та якості технічних рішень. Про це повідомили на сторінці ТПП у фейсбуці. 

Практично за пів року з «нуля» збудували трансформаторну підстанцію ПС-110/10 кВ загальною потужністю трансформаторів 116 МВт. Силами спеціалістів і робітників компанії виготовили практично все обладнання: високовольтні розподільчі пристрої, панелі захисту і автоматики, монтажні системи, виконали комплекс монтажних і пусконалагоджувальних робіт зі здачею об’єкта «під ключ», впровадили ряд інновацій та оригінальних рішень.

За період свого становлення колектив компанії виріс з півтора десятка працівників до 300 високопрофесійних та досвічених фахівців з сучасною матеріально-технічною базою.

«Кредо нашої компанії – динамічний розвиток, реалізація нових ідей та рішень, а головна опора – наші люди», – зазначають керівники.



Завдяки чіткій стратегії, пошуку нових перспектив, консолідованій роботі всього колективу «Електросервіс» активно присутній в електроенергетичних компаніях і обленерго, на об’єктах інфраструктури, у відновлювальній енергетиці: поставці обладнання для сонячної генерації і вітропарків.

Тільки за останні роки у компанії реалізували десятки масштабних проєктів не лише на Україні, але й за кордоном, серед них автомобільні заводи «Богдан Моторз» в Луцьку і Черкасах, «Кромберг енд Шуберт Україна», завод «Kronospan UA» в Нововолинську, ТЦ «Порт Сіті», нафтогазове родовище «Maersk Oil» в Казахстані та інші.

Читайте також: Економісти пояснили, як в Україні фінансуватимуть дефіцит бюджету у 2021 році







Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024