Акція від газовиків: лучанам нагадали правила користування газом у побуті

15 Вересня 2020, 18:00
1852

Напередодні опалювального сезону АТ «Волиньгаз» організувало місячник безпечного користування газом у побуті.

На центральному майдані Луцька облаштували інформаційну зону, де фахівці аварійно-диспетчерської служби «104» нагадали лучанам правила безпеки під час користування газом та розказали про роботу аварійної газової служби.

«Такий захід не є новий, ми організовуємо його щорічно в період з 15 вересня по 15 жовтня. Нам дуже важливо донести до кожного споживача інформацію щодо дотримання правил безпеки використання газу в побуті. Газ – небезпечна речовина, яка вимагає відповідального користування. Ми слідкуємо за новими способами передачі інформації, тому активно розвиваємо онлайн-сервери. Намагаємося бути ближче до клієнта та зробити наш сервіс більш зручним», – наголосив технічний директор АТ «Волиньгаз» Павло Козюк.


Розуміючи, яку користь становлять онлайн-сервіси, в АТ «Волиньгаз» створили різні канали комунікації, які допомагають споживачам природного газу вирішувати найактуальніші питання. Спеціалісти з обслуговування клієнтів Волинського управління клієнтського сервісу просто у центрі міста допомагали усім охочим зареєструватися в онлайн-сервісах 104.ua.

«У цих сервісах можна дистанційно передавати показання лічильника, стежити за споживанням газу та платити за послуги не виходячи з дому. Передати показники лічильника можна через сайт, вайбер, телеграм-канали та дзвінки, аби не збирати черги, що є дуже важливо та зручно під час пандемії», – розказала фахівчиння з обслуговування клієнтів Волинського управління клієнтського сервісу Оксана Ткачук.



Начальник служби охорони праці та цивільного захисту Петро Новосад розповів про нюанси роботи аварійної газової служби. В кожному автомобілі є комплектація необхідних інструментів та приладів, костюми, рукавиці та протигази для безпечної роботи газовиків. Зазвичай на виклик виїжджає 2-4 людини залежно від складності.

Під час заходу для кращого засвоєння правил використання газу в побуті, газовики роздавали лучанам тематичні ілюстративні листівки.



Анна ІВАНОВА

Коментарі
16 Вересня 2020, 11:04
повно всяких провідних спеців,директорів а в районах люди працюють за копійки.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024