На Рівненщині голову ОТГ впіймали на хабарі

18 Вересня 2020, 18:01
1057

Голову об’єднаної територіальної громади Млинівського району поліцейські впіймали на хабарі.

У п'ятницю, 18 вересня, оперативники управління стратегічних розслідувань у Рівненській області, слідчі слідчого управління обласної поліції за процесуального керівництва Рівненської обласної прокуратури затримали голову об’єднаної територіальної громади Млинівського району під час одержання ним неправомірної вигоди. Про це повідомляють у департаменті стратегічних розслідувань Національної поліції України.

За безперешкодну видачу дозволів на розміщення рекламних конструкцій на територіях населених пунктів громади посадовець отримав 600 доларів США та 6000 гривень. З місця затримання поліцейські вилучили гроші та документи, що підтверджують факт видачі дозволів.

Наразі фігуранта затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.    

Вирішується питання про повідомлення голові ОТГ про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального Кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Читайте також: На Відродження та Сагайдачного зафіксували випадки продажу пива в заборонений час

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024