Як у Луцьку ремонтують дороги та двори

20 Вересня 2020, 09:44
629

У Луцьку міська влада проінспектувала, як ведуть ремонт доріг і дворів у місті.

Про це йдеться на сайті Луцькради.

На вулиці Надозерній завершують роботи з облаштування щебеневого дорожнього покриття із напівпросочуванням бітумною емульсією. Таку технологію широко використовують у секторах приватної забудови Луцька, і вона чудово себе зарекомендувала. Попередньо мешканці цієї вулиці часто скаржилися на розбите ґрунтове покриття, ситуація особливо ускладнювалась у період дощів.

Тривають також роботи з капітального ремонту дороги на вулиці Ківерцівській. На разі тут іде підготовка до вкладання вирівнювального шару асфальту, облаштовують нові водозабори зливової каналізації. Окрім того, на цій ділянці відремонтують пішохідну зону, викладуть бруківку та проведуть благоустрій.

Мешканці багатоповерхових будинків на вулиці Січовій, 3, 3а, 5, 7 з нетерпінням очікують закінчення капітального ремонту тутешньої прибудинкової території. У їх дворі викладуть бруківку, проведуть благоустрій, встановлять сучасне LED-освітлення.

Також оглянули ремонт пішохідної зони на проспекті Молоді, який до ремонту був майже знищеним. Тут є пішохідна зона, розділена із велосипедною доріжкою, є зона озеленення, передбачено встановлення лавочок.

Читайте також: У двох луцьких освітніх закладах зробили ремонт









 

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024