На Рівненщині 123 підприємці скористались кредитами на підтримку бізнезу

23 Вересня 2020, 12:05
852

Програма «Доступні кредити 5-7-9%» набирає обертів у Рівненській області та стає ще більш популярною.

Про це розповів директор департаменту економічного розвитку і торгівлі Рівненської ОДА Костянтин Мокляк – інформують у пресслужбі ОДА. 

«Підтримка бізнесу наразі є достатньо важливою. Від моменту старту програми «Доступні кредити 5-7-9%» уповноважені банки видали 123 позики на загальну суму майже в 226 мільйонів гривень.  Близько половини укладених угод – за останній місяць. Це говорить про довіру до державної програми», – відзначає Костянтин Мокляк.

Він додає, що Рівненщина має одні з найвищих показників в Україні із залучення місцевих підприємців до Програми «Доступні кредити 5-7-9%».

Позику в рамках Програми можна отримати в АТ «Ощадбанк», АБ «Укргазбанк», АТ КБ «ПриватБанк», АТ «Укрексімбанк», АТ «Райффайзен Банк Аваль», АТ АКБ «Банк Львів», ПАТ «ПУМБ», АТ «БАНК АЛЬЯНС», АТ «КРЕДОБАНК», ПАТ «БАНК ВОСТОК», АТ «ТАСКОМБАНК», АТ «Альфа-банк», АТ «КБ «ГЛОБУС», АТ «МЕГАБАНК», АТ «ПОЛІКОМБАНК», АТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК», а також, відповідно, «КредитВест Банк» та «ОТП Банк».

Костянтин Мокляк відзначає, що важливою є підтримка підприємців на рівні області.

Так, 24 підприємці Рівненщини отримують часткове відшкодування відсотків за кредитами, які вони взяли на розвиток власної справи. Це дасть можливість здешевити для бізнесу кредити на загальну суму майже 30 мільйонів гривень.

Наразі суб’єктами малого і середнього підприємництва області укладено договори про відшкодування коштів з обласного бюджету. Станом на 22 вересня відшкодовано відсотків за користування кредитами на суму 240 тисяч гривень.

Читайте також: Молодь запрошують на онлайн-форум «Кар’єра зі школи: вибір і планування-2020»

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024