Відремонтують частину будівлі одного із луцьких коледжів

29 Вересня 2020, 10:43
Коледж технологій, бізнесу та права Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки 1248
Коледж технологій, бізнесу та права Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки

У Луцьку відремонтують частину будівлі Коледжу технологій, бізнесу та права Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки на проспекті Волі.

Інформацію про відповідну послугу оприлюднили на Prozorro.

Капітальний ремонт, зокрема утеплення фасадів частини будівлі (спортзал, стіна Г-Б, 4-3) мають провести в Коледжі технологій, бізнесу та права Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, що знаходиться на проспекті Волі, 51.

Станом на 22 вересня аукціон з надання ремонтних послуг завершився. Очікувана вартість складала понад 1,36 мільйона гривень. Переможцем аукціону з пропозицією у понад 797 тисяч гривень став Центр соціально-трудової реабілітації інвалідів «Енергія - І» Волинської обласної організації Всеукраїнської організації інвалідів «Союз організацій інвалідів України».

За проєктом договору, термін виконання робіт складає до 60 календарних днів з моменту його укладання та чинний до 31 грудня цього року, але до повного виконання його Сторонами. Також підрядник повинен надати гарантії своїх послуг терміном не менше п'яти років. У разі невідповідності якості виконаних робіт, підрядник буде змушений усунути дефекти без подальшої доплати.

Замовником є Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, інтереси якого представляє Коледж технологій, бізнесу та права Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки в особі директора Щеблюка Станіслава Германовича.

Читайте також: Ремонт ліфта на Кравчука обійдеться у понад 148 тисяч гривень

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024