Лучан запрошують до Музею Корсаків на презентацію «Індивідуалізації» Сергія Гричанюка

30 Вересня 2020, 13:04
1147

Музей Корсаків запрошує на презентацію виставкового проєкту Сергія Гричанюка «Індивідуалізація».

Презентація відбудеться у середу, 30 вересня, о 17:00 у Музеї сучасного українського мистецтва Корсаків. Про це інформують в адміністрації музею. 

Мистецький проєкт Сергія Гричанюка «Індивідуалізація» стартує у межах молодіжної арт-платформи «ENTER».

Вхід вільний з дотриманням дистанції та маскового режиму. 

Як розповідають організатори, серія «Відривання» – це послідовна форма висловлювання, щодо внутрішньої проблеми відірваної естетики. Вона відокремлена, вона сама в собі. Відриваючи частину однієї площини, відкривається цілий спектр запитань до своєї діяльності, які потрібно зрозуміти і також відірвати разом з тим, що знаходиться перед тобою.

Дуже детально спостерігати, очікувати потрібного моменту, послухати, що вона розповість тобі про тебе ж самого. Самопізнання через створення чогось, що завдає тобі проблем і змушує думати. Вхід в абстракцію і обмеження себе у кольорі, з одного боку відкриває масу можливостей до пізнання, але водночас ставить тебе у рамки. Червоний як нова проблема до дискусії

«Рідне місто Луцьк, у якому закінчив повну середню освіту і Луцьку художню школу. Зараз навчаюся у Польщі м.Люблін в Університеті Марії Кюрі Склодовської. Факультет – Художній. Спеціальність – Комп’ютерна графіка», – каже про себе Сергій Гричанюк. 

ВиставкиСпільна виставка з Тарасом Дацюком «БЕТАБРАК» в арткафе «Виноград», місто Луцьк (2017 рік), Спільна виставка фотографій «Укриття сушка», місто Луцьк  РЦ «Промінь» (2018 рік), персональна виставка «КОЛІР» галерея «КОРИДОР», міто Луцьк розважальний центр «Промінь» (2018 рік), спільна виставка «Молода Волинь» в Галереї Мистецтв, місто Луцьк (2018 рік), персональна виставка «Живописець душить графіка» (pol. Malarz dusi grafika), Польща, галерея «KONT», місто Люблін (2019 рік), спільна виставка «Це Арт!?» місто Львів (2019 рік), відзнака на конкурсі «Вірш+картина» (pol. Wierz+Obraz), Польща, місто Сопот (2019 рік), персональна виставка «Відривання», місто Львів, галерея «Музей ідей» (2019 рік), спільна виставка «Антиципація+Імунітет» місто Луцьк, МСУМК (2019 рік). 

Читайте також: Перезавантаження: як змінився «Адреналін Сіті» під час пандемії

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024