Понад два кілограми канабісу та бурштин: рокитнівчанин «погорів» на криміналі

09 Жовтня 2020, 16:16
956

Правоохоронці «придбали» канабісу за 500 гривень у 61-річного жителя Рокитнівщини.

Оперативну закупку провели у четвер, 8 жовтня, на вулиці Жовтневій Томашгорода. Про це інформують в пресслужбі поліції Рівненщини.

Наркозбувач нині перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Крім того, слідчі провели три санкціоновані обшуки у рамках кримінального провадження, відкритого за збут наркотиків. В його будинку та магазині поліцейські вилучили висушений канабіс та подрібнену аналогічну речовину загальною вагою приблизно 2,5 кілограма.

Також правоохоронці вилучили каміння бурштину вагою орієнтовно 2 кілограми, незареєстровану мисливську рушницю, інші речі та об'єкти, які підтверджують вчинення кримінального правопорушення: 500 гривень, насіння конопель та інше. 61-річного жителя села Томашгород затримали. Вирішується питання про повідомлення чоловікові про підозру у вчиненні злочинів та обрання запобіжного заходу.

За фактом зберігання «сонячного» каміння, а також організації та утримання місць для незаконного виробництва наркотичних засобів з корисливих мотивів слідчі розпочали досудове розслідування.  Максимальне покарання, яке може загрожувати зловмиснику – від шести до десяти років позбавлення волі. 

Читайте також: Волинського прикордонника взяли на хабарі за контрабанду цигарок






 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024