Громади Волині отримали понад 95 мільйонів гривень роздрібного акцизу

12 Жовтня 2020, 12:50
1116

Протягом січня-вересня 2020 року легальний продаж підакцизної продукції поповнив місцеві бюджети Волині на 95,3 мільйона гривень акцизного податку з роздрібної реалізації підакцизної продукції.

Це на 6,7 відсотка більше проти аналогічного періоду торік – повідомляє пресслужба головного управління ДПС у Волинській області.

Стабільний ріст надходжень акцизного податку з роздрібної реалізації підакцизної продукції, що має місце в області з початку фінансового року, свідчить про відповідальну позицію більшості господарюючих суб’єктів та ефективний моніторинг і контроль за дотриманням законодавчих норм у сфері реалізації підакцизної продукції з боку фахівців податкової служби, – констатують у Головному управлінні ДПС у Волинській області.

«Ми також сподіваємося на активну позицію споживачів горілчаної продукції та тютюнових виробів. Якщо кожен, хто купує такий товар, перевірить наявність ліцензії у продавця і акцизної марки на кожній одиниці товару, то це лише сприятиме прозорості ринку підакцизної продукції. Така небайдужість убезпечить від придбання шкідливого сурогату та допоможе громадам залучити бюджетні надходження», – наголошує в.о. начальника Головного управління ДПС у Волинські області  Ольга Ліщинська.   

Читайте також: На Волині майже на чверть зросла сплата ПДВ

Нагадаємо, що про факти реалізації, зберігання фальсифікованих алкогольних напоїв і тютюнових виробів, немаркованих марками акцизного податку встановленого зразка, реалізацію таких товарів особам, які не досягли 18 років, чи торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами без наявності ліцензій, просимо негайно інформувати за номерами телефонів у м. Луцьк  (0332) 777102 (чергова частина ГУ ДФС у Волинській області) або (0332) 724414 (управління контролю за підакцизними товарами Головного управління ДПС у Волинській області).

Своє повідомлення ви можете також надіслати поштою за адресою:  м. Луцьк, Київський майдан, 4 (конфіденційність гарантують).

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024