Волиняни сплатили чверть мільярда гривень військового збору

13 Жовтня 2020, 10:41
899

Фінансовий внесок волинян для потреб української армії за підсумками трьох кварталів цього року - 240,7 мільйона гривень сплаченого військового збору.

Це на 6,4 відсотка більше проти аналогічного періоду торік – інформують у пресслужбі Головного управління ДПС у Волинській області

Отримуючи легальну зарплату та інші офіційні доходи, кожен щомісяця робить посильний фінансовий внесок для потреб національного війська.

«В умовах військового протистояння безпека кожного з нас та держави в цілому значною мірою залежить від своєчасного фінансування заходів оборонного характеру. Подбати про їх якість і своєчасність може кожен, чесно сплачуючи податки», – наголошує в.о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Ольга Ліщинська.

Посадовець підкреслила, що коронакриза суттєво вплинула на бізнес-плани платників податків,  але більшість із них залишаються сумлінними у виконанні податкових зобов’язань.

«Належна податкова дисципліна – конституційний обов’язок не лише суб’єктів господарювання, а й громадян. Щоб своєчасно протидіяти зовнішнім викликам, держава потребує коштів. Тож кожен, хто працює, повинен розуміти – безпека та соціальний захист залежить від їх сумління у сплаті податків», – підсумувала Ольга Ліщинська.                         

Читайте також: Громади Волині отримали понад 95 мільйонів гривень роздрібного акцизу

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024