У рамках програми європейської допомоги на Рівненщині опитають роботодавців

20 Жовтня 2020, 14:22
766

В Україні розпочала роботу програма європейської допомоги «EU4Skills: кращі навички для сучасної України», яка спрямована на розвиток професійно-технічної освіти.

Один з компонентів цієї програми – опитування роботодавців Вінницької, Запорізької, Львівської, Миколаївської, Полтавської, Чернівецької та Рівненської областей. Про це інформують у пресслужбі Рівненської ОДА. 

Таке опитування має на меті розбудувати комплексну систему аналізу регіональних ринків праці. Його проводитиме незалежна компанія Vox Populi Agency протягом жовтня-листопада поточного року.

«Просимо Вас сприяти проведенню опитування та надати відповідну інформацію інтерв’юерам компанії VPA, що звертатимуться до Вашого підприємства. Ваша участь в опитуванні є дуже важливою, оскільки інформація, отримана в його результаті допоможе більш якісно та повно забезпечувати кадрові потреби роботодавців та спрямувати бюджетні інвестиції на підготовку найбільш потрібних спеціалістів для нашого регіону», – звертаються до роботодавців організатори проєкту. 

Довідково: 

EU4Skills: кращі навички для сучасної України” – це спільна програма ЄС та його держав-членів Німеччини, Фінляндії, Польщі та Естонії для підтримки реформи професійно-технічної освіти в Україні.

Мета програми: EU4Skills підтримує реформу професійно-технічної освіти в Україні з метою зробити навчання таким, що відповідає вимогам ринку праці, та допомогти молоді та дорослим реалізувати власний потенціал.

Читайте також: Де знайти додаткові джерела надходжень для держбюджету, щоб покрити дефіцит

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024