ПриватБанк та Нафтогаз України запустили онлайн-сервіс «Газ для народу»

24 Жовтня 2020, 11:42
2842

22 жовтня ПриватБанк запустив перший в Україні онлайн сервіс підписки та керування постачальниками комунальних послуг.

Тепер завдяки партнерському проєкт з Нафтогазом України через Приват 24 можна за декілька кліків під'єднатися до газопостачання від ТОВ «Газопостачальна компанія «Нафтогаз України». Про це інформують у пресслужбі Приватбанку. 

Новий сервіс доступний більше ніж 12 мільйонам клієнтів банку – користувачам Приват24.

У новому сервісі ПриватБанку процес зміни постачальника газу доволі простий. На вебсайті Приват 24 потрібно обрати розділ «Послуги/Мої постачальники/Газопостачання». Наступний крок - вибрати адресу помешкання, яке бажаєте перевести на обслуговування до нового постачальника газу. Під карткою з адресою розташована вкладка «Газопостачання» з чинним тарифом на блакитне паливо від Нафтогазу. Натиснувши на вкладку «Нафтогаз», потрібно у формі приєднання зазначити/вказати персональні дані та EIC-код (індивідуальний газовий код помешкання, вказаний у квитанції за розподіл газу).

Підписати сформовану заявку можна за допомогою SmartID. Після відправки заявки з клієнтом впродовж трьох днів зв’яжуться спеціалісти ГК «Нафтогаз України» для завершення процедури підключення.

До слова, ГК «Нафтогаз України» пропонує для своїх побутових клієнтів два тарифи на газ – «Місячний» та «Річний». Наразі компанія займає приблизно 2% роздрібного ринку газу.

Читайте також: За сім місяців року волиняни сплатили понад 2 мільярди гривень за комуналку

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024