У селі на Рівненщині люди просять відкрити аптеку

25 Жовтня 2020, 12:46
Прийом громадян 1414
Прийом громадян

Голова Демидівської райдержадміністрації Василь Доманський провів прийом громадян, на якому побували жителі Вовковиївської сільської ради з важливими для них питаннями.

Про це розповіли на сторінці Демидівської РДА у Facebook.

Під час зустрічі, що відбулася 23 жовтня, громадяни наголосили, що хочуть продовжити протяжність автобусних маршрутів та скаржилися на відсутність аптеки у селі.

«У першу чергу проблеми із підвезенням жителів села тісно пов’язані зі станом доріг. Уже проведено зустрічі з фахівцями, керівництвом облдержадміністрації. Дорогу, яка проходить через село Вовковиї, наступного року мають включити в програму будівництва за державні кошти. А попередньо необхідно місцевому самоврядуванню розробити проєктно-кошторисну документацію. Про надання фінансової допомоги на проєктно-кошторисну документацію велися перемовини з аграріями. Окремі уже готові підтримати та включитися у співфінансування.

Про відсутність аптеки у селі мова йде уже давно. Фармацевтичні компанії, з якими велися перемовини, нарікають на нерентабельність. На сьогодні досягнуто домовленість про відкриття аптечного кіоску у селі Вовковиї, при умові надання цій компанії приміщення у райцентрі для аптеки. Ведуться пошуки приміщення, яке б відповідало вимогам», – прокоментував Василь Доманський.

 

Василь Доманський
Василь Доманський

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024