Луцька ресторація «Нора» запрошує на смачне і якісне пиво

26 Жовтня 2020, 11:47
3662

Для поціновувачів пива у центрі Луцька відкрили заклад з інтригуючою назвою «Нора». Це – класичний пивний паб, в якому панує атмосфера свободи.

Про це повідомляє Район.Луцьк.

У закладі гості можуть зрозуміти, що насправді ховається за фразою «смак пива», адже асортимент сформований так, щоб скуштувати якісне і лише імпортоване пиво. Єдина позиція вариться в Україні – це пиво Kaltenberg. Але навіть воно готується та контролюється виробником – німцями.

Напої для відвідувачів підбирали пів року. Команда їздила на дегустації, вивчала вподобання людей, досліджувала пропозиції в Луцьку. Вибирали не крафтові пива (індивідуальне пиво, яке зварили один раз і більше не повторюють його смак), а пивоварні, які століттями варять свої напої і мають хорошу репутацію. Які передають рецепт варіння пива з покоління в покоління.


 

Нора пропонує на розлив п’ять видів пива:

  • Kaltenberg – німецьке пиво. Воно легке, питке. Має насичений і збалансований смак з ароматом хмелю, солоду, горіхів і вишуканою гіркотою.
  • Pilsner – чеське пиво. Його вважають № 1 в Чехії. В цьому напої більш виражена гіркота, ніж в попередньому. Воно важче на смак. У Pilsner медові солодові ноти гармонійно поєднуються з ароматами лугових трав.
  • Erdinger – німецьке нефільтроване пиво. Воно після Pilsner приємніше на смак, квіткове. Гіркоти тут менше. Це баварське пшеничне пиво з характерною мутністю та стійкою піною.
  • Tennent’s – це шотландське темне пиво. Його в дегустаційному сеті називають десертним. Це пиво № 1 у Шотландії. Коли його варять, то солод засмажують до темного кольору.

П’ята позиція завжди змінюється – це гостьовий кран, в якому пиво час від часу змінюють, аби люди відкривали для себе нові смаки. «Нора» також пропонує своїм відвідувачам і пляшкове пиво, інших видів, але також лише імпортоване.



 

Щодо їжі, то в пабі максимально зрозумілі страви, але й водночас незвичайні. Тут можна спробувати багато англійських блюд. Наприклад, «Fish&Chips» – смажена риба з картоплею фрі, пюре з зеленого горошку і соус тартар. Також у «Норі» є класична страва Великої Британії – пиріг вівчаря. Тут можна посмакувати й різноманітними ковбасками до пива, запеченими ребрами, смачними сандвічами з норвезьким оселедцем чи тюлькою. 

Читайте також: Скло на будь-який смак: європейські бренди наливають у рокитнівські пляшки. ФОТО

До того ж, у пабі є класні пропозиції на обід. Наприклад, рибні котлети з картопляним пюре. Також тут можна скуштувати оригінальні бургери – з язиком на грилі, такий у Луцьку мало де можна побачити. Є й бургер з котлетою з нуту. Ресторація пропонує своїм гостям і супи: сирний, англійський суп з бобів (з червоної та білої квасолі), крем-суп із солених огірків – незвичайний як для Луцька.



 

Паб «Нора» – це не тільки місце, де можна прийти і випити пива. Це місце, де можна відпочити з сім’єю, наприклад, в неділю, чи в будь-який інший день прийти пообідати.

Більше дізнатися про заклад можна на сайті ресторації, на фейсбук-сторінці та в інстаграмі.


 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024