«Рівнеазот» може передати палац культури «Хімік» у власність Рівного

27 Жовтня 2020, 18:01
2296

Міська рада Рівного розпочала процедуру передачі палацу культури і спорту «Хімік» з власності «Рівнеазоту» в комунальну власність Рівного.

Депутати Рівнеради вже проголосували за те, щоб прийняти заклад, але у «Рівнеазоті» не поспішають з рішенням, зазначаючи, що відбудуться перемовини  вже з новообраним міським головою.  Про це пише Суспільне

Позицію «Рівнеазоту» щодо можливої передачі ПК «Хімік» місту озвучив керівник з корпоративних комунікацій Group DF, якій належить хімічний гігант,

Олег Арестархов. Він пояснив, що йдеться про відчуження великого майнового комплексу і це питання – виключно у компетенції зборів акціонерів.

«Будуть, я думаю, зустрічі з новим мером і після цього будуть збори акціонерів. А після цього буде якесь рішення. Яке – я вам зараз не можу чітко сказати. В будь-якому випадку, наша позиція щодо незапущення БК «Хімік», поки не вирішиться питання з COVID, воно незмінне», – каже Олег Арестархов.

За інформацією директора палацу культури і спорту «Хімік» Олександра Подганюка, в закладі є 15 різнопрофільних гуртків та студій. Їх відвідує понад 600 юних рівнян, з якими працюють 18 педагогів.

Читайте також: 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024