У Ковелі не будуть послаблювати карантинні обмеження для підприємців

03 Листопада 2020, 17:58
Біля Ковельської міської ради 720
Біля Ковельської міської ради

У Ковелі комісія ТЕБ та НС розглянула вимоги підприємців про дозвіл працювати в умовах «червоної» зони.

Про це інформують на сайті Ковельської міської ради.

Нагадаємо, Район.Ковель інформував, що у Ковелі підприємці протестують проти карантинних обмежень.

Представники малого бізнесу не згідні з тим, що їм необхідно призупинити свою діяльність. Вони звернулись до міської влади, аби вона дозволила працювати, з дотриманням усіх карантинних правил.

Ковельчани також просять скасувати заборону стосовно відвідування дітьми закладів освіти.







 

Сьогодні, 3 листопада, перший заступник міського голови Михайло Гетьман скликав міську комісію ТЕБ та НС. Про це інформують на сайті Ковельської міської ради.



 

На засіданні були присутні переможець виборів на посаду міського голови Ігор Чайка та підприємці, яких делегували колеги, котрі весь день мітингували біля міської ради.

Як поінформувала завідувачка Ковельським міськміжрайонним відділом ДУ «Волинський ОЛЦМ України» Людмила Маляр, у Ковелі епідеміологічна ситуація є складною, з кожним днем кількість захворювань на коронавірус збільшується. Зважаючи на це, послаблювати карантинні заходи у місті не можна.

Михайло Гетьман наголосив, що міська комісія ТЕБ та НС керується рішеннями Державної та регіональної комісій з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Тому учора і були прийняті відповідні обмеження. 

Після обговорення вимог підприємців, міська комісія вирішила звернутися до Регіональної з пропозицією щодо послаблення санітарних та протиепідемічних заходів у Ковелі.

Ці питання рекомендували розглянути на позачерговій сесії міської ради.

 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024