Платники податків Волині поповнили бюджети усіх рівнів на 7,5 мільярда гривень

05 Листопада 2020, 14:14
1233

Протягом десяти місяців цього року на Волині до бюджетів усіх рівнів сплатили 7 мільярдів 459 мільйонів податкових платежів, які адмініструє Головне управління ДПС у Волинській області.

Сума податків, мобілізована протягом січня-жовтня поточного року на території області на 10,2 відсотка перевищує аналогічні надходження торік. Про це інформують у пресслужбі Головного управління ДПС у Волинській області. 

«Ріст надходжень до бюджетів усіх рівнів у складних економічних умовах через пандемію COVID-19 досягається шляхом якісного адміністрування з боку фахівців ДПС, ефективної протидії податківців спробам мінімізації та завдяки скоординованим заходам усіх гілок влади в напрямку детінізації економіки. Як наслідок, конкурентні умови реального бізнесу покращуються. Відповідно, зростають податкові відрахування», – запевнила начальник Головного управління ДПС у Волинській області Світлана Савчук.

Очільниця волинських податківців підкреслила, що питання фінансової самостійності громади, регіону, країни в цілому завжди має виняткову вагу. 

«У період світової пандемії бюджети всіх рівнів повинні ритмічно отримувати кошти для фінансування нагальних питань. Щоб запобігти поширенню коронавірусу ми пропонуємо платникам отримувати інформацію, подавати звітні дані та спілкуватися з податковою службою дистанційно. Цілодобово до послуг платників податків Електронний кабінет», – підсумувала Світлана Савчук.

Читайте також: Оплата за комуналку: скільки на послуги з початку року витратили волиняни

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024