ТМ «Епікур» визнали однією з кращих за версією Української Народної Премії

10 Листопада 2020, 12:44
1964

Днями на сайті Української Народної премії оприлюднили результати голосування на кращі товари національного ринку.

Серед переможців на ринку, у номінації харчові продукти підтримку споживачів отримали ТМ «Епікур», яку виробляє Володимир-Волинська птахофабрика. Про це повідомляють на офіційній сторінці бренду у фейсбуці

ТМ «Епікур» на момент появи на українському ринку став першим брендом курятини, вирощеної без використання антибіотиків та стимуляторів росту. 

Щодо самої номінації, Українська Народна Премія – це всеукраїнський національний проєкт, спрямований на визначення найкращих товарів та послуг, серед представлених на українському ринку, на основі вподобань найсправедливішого та найсуворішого журі – українських споживачів.

«Бути лідером українського ринку за масштабами виробництва не так вже й складно, а ось стати улюбленим Торговим брендом українських споживачів... Дякуємо всім, хто голосував за ТМ «Епікур», хто є відданим прихильником ось вже багато років. Ми цінуємо кожного нашого клієнта, кожного покупця і працюємо для того, щоб ви отримували якісну, смачну курятину», – йдеться у дописі. 

Додамо, що Володимир-Волинська птахофабрика – одне з найбільших підприємств Волині, на якому працює понад 1 600 працівників. Також птахофабрика є і одним з найбільших платників податків в регіоні. З початку 2020 року і станом на 30 вересня до різних бюджетів надійшло понад 196,7 мільйона гривень. Також підприємство реалізує масштабний інвестиційний проєкт – Будівництво сучасного Комплексу переробки, вартістю понад 50 млн євро.

Читайте також: «Селянська курочка» волинського виробництва продається в новому пакуванні

1

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024